diumenge, 17 de maig del 2015

AGISSA: per una municipalització de l’Aigua, per una gestió clara!


Aigües de Girona és un problema pendent per al proper mandat. La comissió que es va crear a partir de l’auditoria de gestió 2012 no ha acabat la seva feina i ha deixat pendent les recomanacions a les que es va comprometre davant del Ple.


S’han amuntegat les preguntes sense respondre,  els silencis i la manca d’informació per part de l’empresa, més enllà de la prepotència del conseller delegat, al meu parer inadmissible, s’hi afegeix dubtes més que raonables en la gestió dels crèdits, l’adjudicació d’obres, el cost del sanejament de l’aigua del consorci costa brava i el cost d’un laboratori que no es justifica per un preus millors que els del mercat.

M’han quedat per respondre més de quaranta preguntes adreçades a AIGÜES de GIRONA S.A. i al Consorci Costa Brava, i avui encara no se res dels sous dels dos més alts directius d’AGISSA. A ningú se li escapa que hi pot haver-hi, per acció o omissió, responsabilitats polítiques. Espero que el proper mandat es pugui acabar d'esbrinar, fora de tot dubte, aquest cas.

Al meu parer, caldrà demanar responsabilitats i si s’escau rescabalar aquells diners que ens han compromès en un fort dèficit, quan una companyia d'aquesta mena no hauria d’haver tingut mai. La municipalització no la hem de contemplar quan acabi la concessió sinó molt abans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada