diumenge, 17 de maig del 2015

24M: Eugènia Pascual, una veu diferent.


Diuen que renovar-se no es fàcil i menys en política on els egos i els interessos juguen un gran paper. A Girona hem estat capaços, la gent d’ICV i d’EUiA, de fer possible un canvi de cap de llista sense soroll i amb el convenciment de que la candidata aplega les virtuts necessàries per a governar. Una veu diferent,  una actitud positiva, una voluntat de treballar en equip defugint tota mena de sectarisme. Una molt bona alternativa.


Sabem que a l’esquerra avui,  a Girona,  es presenten nombroses llistes, no ha estat possible aplegar i confluir, no faré retrets ni analitzaré per que ens costa tant sumar. No ho faré, avui. Penso, però, que el que no hem fet abans ho haurem de fer després. És que algú es pensa que ells sols seran l’alternativa? Recordo que per a governar i més per a transformar, cal un mínim de tretze regidors i regidores.

No se si amb tanta dispersió sumarem, veig a l’actual alcalde massa tranquil, però aprofiteu els darrers dies per a explicar com ho fareu, com serem capaços de governar com alternativa, per que si no, s’imposarà el present i posarà el futur més lluny, espero que no massa lluny. L’Eugènia  la trobareu per a construir, com les dones i homes de la candidatura que encapçala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada