dissabte, 8 de juny del 2013

El dilluns en el Ple rebutjarem la llei Wert



Presentem en el proper Ple del dilluns una moció on demanem la retirada del projecte de llei d’educació del PP, el cessament immediat del ministre Wert i el suport a la comunitat educativa per a no aplicar la nova llei.

La nova proposta de llei del Partit Popular és un atac a la llengua catalana, al sistema d'immersió lingüística i, per tant, a la cohesió social a Catalunya però també un eina de recentralització de les competències educatives i, sobretot, un nou intent de degradar i discriminar a l'escola pública i als seus alumnes.


Una llei que neix amb el rebuig pràcticament unànime de tots els agents socials i que només es justifica per la pretensió del ministre Wert i el govern del que és membre d'afeblir el sistema públic d'educació  i d'utilitzar l'ensenyament com a  eina d'adoctrinament. La nova llei promou la segregació dels alumnes amb més dificultats per una banda i blinda, allarga i garanteix els concerts amb escoles d'elit inaccessibles a la majoria de la població.



Una llei ideològica, carca, que defuig el pacte i l’acord, que fa de l’espanyolització bandera i de la segregació econòmica procediment. Que creu en el fons que hi ha massa gent, òbviament de les classes subalternes, que accedeix a la educació superior. Després passa el que passa els joves desagraïts, no li donen la ma.

Davant d'aquesta agressió en tots els fronts del sistema públic educatiu català recolzem la lluita dels agents implicats i la no aplicació d'aquestes mesures que suposarien una greu amenaça al futur educatiu del país. No acatarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada