divendres, 28 de juny del 2013

Fòrum Impulsa, un balanç hipòcrita.


Avui surt als diaris que aquets Fòrum vol crear una xarxa social contra la crisi. Una proposta d’aquesta mena no pot deixar indiferent a ningú, cerquen  una resposta d’aquelles de si o si. Qui es pot oposar  a una iniciativa tant ben intencionada?

Un filòsof parlava fa poc de temps líquids, ara sembla que ens volen colar temps gasius. D’oblidar el que fa la ma Esquerra si la dreta porta una flor. No importa que l’altre porti l’espasa i causi dolor. Un gas anestèsic amb olor de bones intencions ens ha de portar a obrir-los els braços, quina bona pensada una xarxa contra la crisi, ningú abans hi havia pensat!

La radicalitat de la crisi, la dels responsables que constantment ens retallen drets, que nadant en l’abundància recomanen als altres la virtut de la pobresa, em fa a mi també radical. Ja no son temps de veure el got mig ple, d’acceptar les engrunes, per que és millor que res! Em nego a qualificar de bones intencions al que és solament hipocresia. Les empreses de l’IBEX 35 finançaran una xarxa contra la crisi que elles han ajudat a crear i estant mantenint? Si no els hi agrada hipocresia cerquin un sinònim.


Ni un mot de disculpa per les agressions als manifestants, ni un bri d’autocrítica al tancament i blindatge del Fòrum, però que gustosos els canapès i que fantàstics Plàcido Domingo i  Bàrbara Hendrix! Una bombolla del país de les fades rodejada per la crua realitat! Ho sento per em surt de dins, o son uns  hipòcrites  o uns papanates! I per cert, el Borbó, que es quedi a casa seva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada