dimecres, 10 de juliol del 2013

Girona, un govern amb poca paciència.


Ja hem comentat alguns del punts claus del darrer Ple, però més enllà del punts tractats em ve al cap una actitud del govern, o millor dit d’alguns que tenen responsabilitats importants, que em preocupen.

Poso com exemple el rebot del responsable d’urbanisme quan vam deixar sobre la taula l’aprovació del pla d’urbanització del carrer Bisbe Sivilla, que forma part de la reposició del parc central però que ADIF ara es nega a pagar, tot dient que es fora tanques. Era de sentit comú que un tema d’aquest tipus es cerques la unanimitat, i més quan algunes al·legacions s’havien rebutjat i representants de veïns de la zona ens demanaven que s’ajornés fins que les reunions que estaven convocades en posterioritat del Ple es celebressin. Tot molt de sentit comú, doncs no, en Carles Ribas, el regidor d’urbanisme, es va rebotar acusant-nos, a tots, que alentíem el procés i que seria culpa nostra tots el problemes aguts i per haver per retardar-ho al segon dilluns de setembre.

Fins i tot l’alcalde va caure en aquets parany, va dir que caldria fer un ple extraordinari insinuant una amenaça a les possibles vacances del regidors, com a mínim lleig. No es la primera vegada que si no els hi surt bé quelcom, es posen dels nervis i llences tota l’artilleria contra l’oposició. Tot això em fa pensar que sort que no tenen majoria absoluta. I més quan observem la que actualment gaudeix el PP a Madrid!

En el tema de la línia 11 tant mateix, el tarannà dialogant habitualment del regidor Joan Alcalà es va transmutar en tossuderia permanent negant qualsevol raó als regidors que proposaven la moció i tancant tot camí d’acord, tot i saber que perdrien la moció.


Em preocupa aquest tema de la línia 11. Les declaracions el dia després de Ple, ens diuen que es comprometen a portar-ho, però no diuen a defensar-ho, al consell d’administració i en la propera reunió probablement a finals d’any. Això pot deixar en paper mullat l’acord. Si es fa així seria mala fe, seria greu, ja que l’ajuntament te majoria en l’esmentat ens, i els representants municipals estan obligats a complir els acords de Ple i tenen la potestat de convocar d’immediat el consell. Estarem amatents!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada