dijous, 4 de juliol del 2013

Informació del les comissions informatives prèvies al Ple del 8 de juliol.



CI ALCALDIA. Es porta a aprovació la bandera de la ciutat, es evident que fa anys que la tenim però la llei ens obliga a fer un tràmit d’aprovació, coses de reglamentar-ho tot...uf. Es dona la noticia de que l’empresa URBASER que va fer un plet contra l’adjudicació del contracte de neteja el retira. Sembla una cosa i l'altre fruit dels jocs d’interessos de les grans empreses del sector.

CI PROMOCIÓ. Ens centrem en temes d’urbanisme, aprovacions definitives de temes que ja han anat a Ple. Ens passen el Pla especial de les Pedreres a fer en diferents fases que properament aprovarà la junta de govern. Manifestem la nostra preocupació per que hi manca una proposta econòmica i un cronograma d’actuacions. Sembla que quan passi per Ple el tindrem, abans en parlarem amb urbanisme.

CI CIUTADANIA. S'han aprovat els soterraments dels contenidors de plaça Sant Domènech (al costat del bar) i pl. Marquès de Camps (on són ara).
 Han talat arbres malalts de la Devesa. No els substituiran, sembla que s’ajusta a les recomanacions dels tècnics.
L'ACA ha fet un requeriment a l'Ajuntament per uns lixiviats que s'acumulen en una bassa a l'abocador clausurat el 1987, al Mas Jordi de Les Gavarres. Estan analitzant les aigües i els sembla que l'ACA els donarà permís per tractar-les a la depuradora. Hauran de buidar la bassa, portar els líquids a la depuradora i impermeabilitzar la zona... Sembla que es de propietat privada, no veiem clar que es tingui que pagar amb diners públics. Neteges especials a Font de la Pólvora. L'endemà hi van a fer fotos de com ha quedat i ja hi ha brutícia! No solament cal netejar cal fer programes de conscienciació!
Modificació de la L11.  El regidor Alcalà està enfadat. Argumenta que els criteris per suprimir les parades del barri vell no tenen a veure amb criteris economicistes, però els únics arguments són els pocs viatgers! En parlarem al Ple.

CI SERVEIS A LES PERSONES. Porten l'aprovació definitiva del Reglament dels Pressupostos Participats de Barris. Sembla que se'n  fotin!. No van acceptar al·legacions en l'aprovació inicial i no les accepten ara. Diuen que els acords són fer valoracions un cop passada la Consulta Ciutadana (17 de juliol). No anem pas bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada