diumenge, 7 de juliol del 2013

La injustícia mata i els còmplices diuen a les víctimes sigueu ben educades!


He llegit que el govern de Salt nega el dret a representar la PAH a Marta Afuera en les seves reunions. No fa pas gaire el de Girona també manifestava la mateixa actitud. Ho vam denunciar a la Junta de govern, o exposarem al Ple, sembla que s’ha rectificat, espero...
Sembla,  que els que s’enfronten amb el poder establert han de passar un càsting.  El governant, parapetat en l'autoritat que li dona el poder, creient-se per damunt del bé i del mal, esdevé jutge i part, i li diu al ciutadà implicat, en un moviment, una causa, una lluita, com s’ha de comportar.

O assumeixes un rol subsidiari, amb paciència de Job, acceptant amb un somriure que abusin de la teva bona voluntat, tractant de ser sempre educat, endreçat i respectuós amb la llei, o, atenció! ets un fora senyat, provocador, carn de denúncia, arribant a la conclusió que no pots representar ningú.
El de menys és per exemple que qui jutja ha Salt, ha protagonitzat un vodevil fastigós, que encara cueja, sense que hagi dimitit ni demanat perdó.
Amb la que està caient, amb la quantitat de gent que pateix, amb l’austericidi que destrueix vides cada dia i alguns, dels que tenen responsabilitats, jutgen no als culpable, sinó als missatgers, pels les seves actituds poc respectuoses!

Sembla que ens collonin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada