dijous, 3 d’octubre del 2013

En Duran no vol fer de professor.


En unes recents declaracions Duran Lleida ha respost a la pregunta de que faria si deixa la política tot dient que no faria de professor per que estan molt mal pagats. No ho deia com un acudit, ho va etzibar en aquells pocs moments que te en que no menteix i gràcies a una presentadora que sovint despulla als entrevistats, tornant als seu orígens.

Sempre he dit que a millor manera d’ensenyar es l’exemple, sort que no farà de professor en Duran per que seria un mal exemple, de polític, de persona i lògicament de professor. Possiblement farà d’advocat, interpretant a favor de qui pagui més, unes lleis que ell ha ajudat a parir en aquets darrers trenta anys.


Per que ell i bona part d’una generació de polítics que l’acompanyen,  han vingut a fer política per a “forrar-se”, com deia un amic seu del PP i inquilí com ell, anys i panys, de l’hotel Palace.

Per aquets individu, el partit és un instrument, les eleccions un ascensor, i els pactes un menú, per a servir-se tot servint als que paguen, i paguen bé. Ara que l’ statu quo trontolla es preocupa més per la menjadora, que per fer servei al país i alerta! es posarà la roba del color que faci falta per a mantenir-se tant com pugui en el poder, espanyol per suposat.

Que lluny està dels professors als que ha contribuït a empobrir donant suport a les polítiques del PP, a la congelació dels seus salaris, a la confiscació de les seves pagues dobles! El volem lluny de les aules, i deixem-ho dir, encara més lluny de la política.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada