dijous, 31 d’octubre del 2013

Noves ordenances, velles idees!


Han passat ja uns dies de l’aprovació provisional de les ordenances fiscals per al 2014, el que des d’aquest bloc denunciava prèviament, s’ha produït. Una estrany triangle CiU-PP-PSC ha permès una plàcida aprovació d'aquestes, la prova del nou era el somriure satisfet a l’alcalde. Poc més d’una hora i feina acomplerta.

Tot torna a la normalitat, la que es va trencar amb l’espantada socialista de fa un any, encara recordo les dures recriminacions per incompliment de pactes enter uns i altres i la confusió generada en el ple que ens va portar a un nou ple extraordinari.


D’aquell caos va sortir un camí nou, el que ens havia de portat a unes ordenances més progressives el 2014, però per que anar per un camí tant difícil i complicat, i a més a contracor, forçat per les circumstàncies, si una reconciliació podia portar al govern pel camí de tota la vida?

Les excuses dels "pactaires" i les seves recriminacions als opositors enmascaren el pensament dèbil davant d’unes circumstàncies socials que ens obliguen a canvis en profunditat, però no volen. Una subvenció a uns, unes rebaixes a altres, una congelació amunt, una excepció avall, permet omplir els minuts de la intervenció en el Ple, però ho deixa tot igual, es a dir pitjor.

Cada cop més, des del meu grup,  som conscients de que hi una mena de fer política esgotada, que en l’època de les vaques grasses va marcar època, però que ara, ni corregida, s’adequa a la nova realitat. Alguns fan que no va amb ells, qui sap si no poden o no volen, o pot ser que ja els hi està bé per que ja els hi va bé. Nosaltres anem per un altre camí. Adéu, molt bones!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada