divendres, 25 de febrer del 2011

Un conveni que enforteix la Xarxa de Salut a Girona

Acabem de signar un conveni marc amb el Col·legi de Metges que completa un treball que des de fa temps en temes de salut hem endegat des de l’àrea de polítiques socials.

La prevenció i la promoció de la salut és una tasca que ha estat històricament relegada per l’acció assistencial. Les inversions necessàries per a superar els dèficits existents en l’acció assistencial i hospitalària han fet del nostre sistema de salut eficient en aquets àmbits però gairebé absent en la prevenció. Afortunadament en aquets darrers anys s’ha volgut donar un tomb, però avui per avui encara no s’ha completat el camí.

Des de l’Ajuntament de Girona tenim una llarga tradició de treball preventiu amb un equip eficient i motivat, l’Equip Municipal de Promoció de la Salut. Hem reforçat la seva acció, hem creat el Centre Jove de Salut i hem cercat acords i aliances amb el Departament de Salut, l’ICS, l’IAS i el DIPSALUT.

Aquets acord amb el col·legi completa aquest ampli ventall d’aliances per apropar la prevenció i la promoció de la salut a totes les gironines i gironins.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada