dissabte, 19 de novembre del 2011

Adéu a Ona Rambla. Una ràdio de ciutat per als ciutadans.


El 30 de novembre deixarà d’emetre Ona Rambla que forma part de la cadena Punto radio. Desprès de 16 anys els vents de la crisi se’n porten una part de la pluralitat informativa de la nostra ciutat.

Un dels pilars de la democràcia és la llibertat d’informació però ara més que mai els balanços econòmics, la precarietat dels mitjans i la necessita de reduir despeses s’emporten boci a boci la pluralitat encarnada en una amplia oferta informativa.

He tingut el plaer de col·laborar aquests darrers anys, cada dilluns, fent “l’esgarrapada”, un breu comentari sobre l’actualitat en  la versió local de l'espai Protagonistes que, de dilluns de divendres de les 12 a les 2 del migdia presentava Eduard Cid. Sempre he dit el que pensava sense cap guió previ, un exemple per part de l’emissora  d’aquest concepte de llibertat d’expressió tant preuat i cada cop més escàs.

Des d’aquestes ratlles envio una abraçada a tots els treballadors i les treballadores de l’emissora ,  el meu reconeixement per la feina feta tots aquets anys. Aquesta ciutat serà menys viva i plural, li mancarà un espai que avui per avui no serà fàcil d’omplir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada