divendres, 4 de novembre del 2011

El 20N no ens quedarem a casa


Comença una campanya electoral ben estranya, marcada per una pesada llosa, l’acció de govern del PSOE que amb la seva actitud claudicant ha deixat com mai, un país poruc i trasbalsat per una crisi que destrossa vides i ideals.
Els 25 diputats del PSC que foren votats per parar a la dreta han passat invisibles davant d’unes polítiques que el PP no hauria estat capaç d’aplicar. Desarmada l’esquerra per aquells que l’havien de protegir des del govern hom veu amb fatalisme l’arribada de la dreta, l’original.
No ens resignem ni social ni nacionalment.  Sabem del parany de les circuncripcions provincials i de la llei d’Hont. Model electoral dissenyat per arrelar un bipartidisme que recorda els més nefastos anys de la primera restauració borbònica.
No ens podem quedar a casa, ens sobren raons per no votar-los. Aquells que tant si val, gat blanc o gat negre sempre cacen els mateixos ratolins, els més febles. Ens sobre raons per a votar a aquells que de de l’ecologia, l’esquerra i la sobirania nacional els hi poden plantar cara.
Sense sectarisme anirem teixint complicitats polítiques i socials, cal una nova esquerra nacional, plural i sobirana. El 20N ha de ser un pas més, gran o petit, tot dependrà de nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada