divendres, 4 de juliol del 2014

Qui trenca la convivència a Girona? Els que volen exercir el dret a votar?



He llegit la darrera sortida de to del PP local quan qualifica de trencament de la convivència les jornades que el Punt–Avui organitza a la nostra ciutat. Sembla que un cop més necessiten crear enemics ficticis per a esdevenir els defensors d’una causa que com hem vist, elecció darrera elecció, te un públic cada cop més escàs a casa nostra.

Per què, una sortida de to d’aquesta mena? La diputada i portaveu municipal del PP coneix bé la ciutat i el alt grau de convivència que tenim, sap i ho experimenta a cada Ple i/o reunió en la que participa a l’Ajuntament el respecte i sovint la paciència que tenim davant alguns exabruptes que li toca dir i fer de tant en tant. Sap a més que molts ni hem tolerat ni toleraríem cap atac a la seva persona i al l’exercici democràtic representatiu.


La mateixa tolerància es la que li demanem en l’exercici de la llibertat d’expressió, amb totes les que ciutadans i ciutadanes i grups de tota mena i els actes que vulguin fer a la nostra ciutat. El desig d’independència en el nostre país es molt ampli, democràtic, popular i possiblement majoritari. Si el 9 de novembre podem votar en sortirem de dubtes sobre el seu abast.

Es veritat que els declaracions del l’alcalde Puigdemont qualificant de “parc temàtic de l’independentisme” a la nostra ciutat, no son especialment afortunades, però això no treu la benvinguda que la gran majoria donem a aquest esdeveniment. El millor que pot fer el PP es facilitar el referèndum el dia 9 de novembre, sortirem de dubtes de quina es la posició majoritària de les catalanes i els catalans. Si els hi preocupa la convivència aquest es el millor camí. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada