dimarts, 11 de novembre del 2014

El Ple del dia després


Menys temps de l'habitual empràrem en el Ple, començàrem a 2/4 de 8  i vàrem acabar a ¼ de 12. Menys punts a l’ordre del dia i molta més contenció en gairebé tots els punts. Molts, sens dubte, teníem al cap el que va succeir el dia abans i alguns força cansament a les esquenes. Ja sabeu el meu parer, els Plens han de durar el que faci falta, però s’agraeix, especialment en aquest cas, major brevetat.

Temes d’hisenda, adequació a la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local (ARSAL) d’un munt de consorcis que s’han d’adscriure a l’ajuntament malgrat hi participin altres administracions, l’objectiu es que formin part del pressupost ordinari i alliberi el d’altres. No hem estat d’acord amb la llei que està recorreguda i ens abstenim. 

Venta de terrenys del parador del Güell per a fer un súper, en contra per vendre patrimoni i per crear grans superfícies innecessàries avui en el teixit comercial de la ciutat. Pas endavant, amb el nostre vot en contra, amb el desplegament del contracte de residus exemple de mala gestió municipal.




Dues mocions, una perduda i una guanyada, sobre el tractat de lliure comerç la primera i sobre la pobresa energètica, debat agre el primer, millor el segon restant el PP com el darrer de filipines. I vàrem passar a una moció d’agraïment a la ciutadania i als voluntaris per la gran lliçó de civisme del diumenge. Agre, agre i mentidera la portaveu del PP, que sola i contra les cordes no va tenir prou cintura per a ser més discreta.


Un Ple marcat pel 9N, per la participació superior a les darreres municipals, pel civisme, per l’alegria contagiosa, per la organització que voluntàries i voluntaris varen saber fer amb tanta eficàcia. Orgullós de la gent i de representar com electe aquesta ciutat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada