dilluns, 17 de novembre del 2014

Si volem una Girona millor cal guanyar-la.


A sis mesos de les eleccions municipals estan passant tantes coses que els resultats són més incerts que mai. A nivell general si no hi ha eleccions catalanes anticipades res em fa pensar que el maig el desig insatisfet de decidir el futur de Catalunya no es reflecteixi en els municipis. A nivell local més enllà del partit que ha governat en minoria tot es mou.

No podem dir que aquests quatre anys no s’ha fet res, però els resultats estan molt llunys del canvi promès. No solament per que un canvi no es solament el canviar les persones, ni tant sols que una de les substituides sigui l’alcalde, vol dir un programa i una majoria suficient pes complir-ho i el govern de CiU no ha tingut cap de les dues coses.


I no és que m’hagués estimat més un govern de CiU estable amb el PP i /o PSC, al meu parer socialment i democràticament pitjors, que anar pactant punt per punt les decisions. Ens hem estalviat el retrocés social que governs d’aquesta mena a altres municipis han comportat.

Des d’ICV-EUiA hem apostat pel canvi i estem en condicions de fer una bona llista que signifiqui un nou impuls i una renovació de persones i idees. Ho hem fet sense discussions ni personalismes, senyal del bon moment de la coalició a nivell local i de les persones que en formen part. La veritat és que la companyonia i la confiança no m’han mancat mai i ha fet la feina de la Nuri i meva molt més fàcil aquest mandat a l’oposició.

Resten obertes les possibilitats d’una candidatura unitària, però cada dia que passa em temo estigui més allunyada, restarem però fins a l’últim moment defensant-la per que seria bo per a la majoria del gironins i gironines, molts dels quals necessiten un govern més proper a la gent i als seu problemes de feina, habitatge, educatius, de salut...que apropi més els barris a uns estàndards més comuns i no tant diferenciats entre centre i perifèria. Caminant es fa camí i ens caldrà nous i més caminats per assolir una ciutat més justa i acollidora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada