dilluns, 23 de març del 2015

Canvi polític a Espanya? Bé, a Andalusia no es pot!


Molt s’ha parlat en aquests darrers mesos de la crisi del sistema bipartidista a Espanya, de que la corrupció, l'austericidi i l'atur l’havien desballestat i que noves forces podien transformar el que fins ara semblava intocable. Doncs a Andalusia el Partit dels ERE’s, el que te com a imputats els seus dos darrers presidents autonòmics i el de la Gurtel, el que està enfangar fins les celles pel cas Barcenas, entre els dos,  sumen les dos terceres parts dels nous diputats al Parlament. El poble ha parlat!


-Allò que no pot ser, no pot ser i  a més és impossible!- va dir un famós torero del segle passat. Faig meves les seves paraules parlant de les futures eleccions espanyoles. Ho sento pels meus companys d’ICV que varen guanyar la darrera convenció donant una nova oportunitat a Espanya. No solament es perd el temps, sinó el que es pitjor, s'equivoquen.

Com diu l'antiga i futura presidenta d’Andalusia, “lluitaré per preservar la unitat d’Espanya”, és clar li va el manteniment del sistema, el que li ha fet guanyar les eleccions. El que a partir de la desigualtat, d’una hisenda inversament proporcional a la productivitat, li permet mantenir el status quo de governar sense transformar les desigualtat econòmiques. Ni reforma agrària, ni industrialització, per a què si tenim subvencions!

Cada cop tinc més clar que la necessària revolució a Espanya, la que resta pendent després de banyar-la en sang fa 76 anys, vindrà de Catalunya. La nostra independència obligarà al canvi al país veí, per que des de la dependència ni allà ni ací canviarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada