dissabte, 31 d’agost del 2013

Chacón vol ser la “Reina del Baix” quan torni dels EE.UU?


La decisió de Carme Chacón d’anar-se’n a EE.UU  de sabàtic no m’ha fet ni fred ni calor, les declaracions que li he sentit en el comiat amb militants del Baix Llobregat m’ha indignat.

El seguiment que fas als i les polítics forma part de la curiositat de tota persona preocupada pels afers públics, veure que hi ha darrera la imatge dels polítics es més difícil. Els darrers anys la publicitat i els seus mecanismes han estat més importants que les idees i la proximitat a la gent i als problemes quotidians.

Molta gent deia i encara diu que no entén de política però ningú es considera incapaç de decidir quin producte ha de comprar al mercat. D’ací que la política hagi esdevingut, majoritàriament, publicitat i màrqueting  i l’elector s’ha transformat en client i consumidor. D’aquella pols aquest llot, quan els productes polítics venuts i comprats han esdevingut un frau!


Carme Chacón és, al meu parer, un exemple de polític prefabricat: poca experiència professional, escàs bagatge ideològic, molta retòrica estudiada, imatge retocada i vestuari sempre apropiat...A veure, una entre molts i moltes i fins ací no hauria escrit un mot. El perill es quan obren la caixa de Pandora per oportunisme polític, quan per interès i protagonisme, per agradar a un públic, el nacionalisme espanyol,  poden ajudar a desfer un país, que és aquell on ha nascut però en el que no te gaire interès a viure-hi.

Dir que el catalanisme s’ha quedat al 1714, que no te en compte els que han nascut a fora de Catalunya i erigir-se en el seu representant davant dels insolidaris independentistes es mentir. No solament es fals de tota falsedat , és una estratègia de gent sense escrúpols que posa la seva carrera personal per damunt de la gent que diu que vol defensar. Falseja la història recent de lluita social i nacional on en el Baix Llobregat, al cinturó industrial de Barcelona, i a tota Catalunya, el PSUC i no el PSOE va integrar en la lluita contra el franquisme treballadors nascuts o no a Catalunya per que ara i abans és català qui viu i treballa a Catalunya. Aquest és el catalanisme popular que ella desconeix per que mai hi ha format part.

A la Reina del Baix Llobregat no li auguro més èxits que al Rei del Paral·lel, Chacón i Lerroux, però si un va fer molt de mal i va aconseguir ser president del govern espanyol, entre tots, hem de fer que la seva fotocopia destenyida no en faci més ! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada