dimarts, 10 de juny del 2014

Urbanisme trabucaire ahir al Ple. No s’adonen que els temps estan canviant!


Digueu-me ingenu, però m’indigna que les regidores i regidors socialistes de Girona votin unànimement una proposta urbanística, PMU Carretera de barcelona versus Clínica de Girona, que li escau perfectament al pensament neoliberal de CiU i PP! Perdoneu-me la maldat, però sembla que és l'únic en que tot el grup socialista està d’acord!

Aquesta, per a mi, fou la fotografia del Ple, vint regidors a favor del “pelotazo” (CIU, PSC i PP), quatre en contra (CUP i ICV-EUiA) i una abstenció, no adscrita. Realment aquest correlació es representativa de l’opinió púbica ciutadana? No ho crec, afortunadament han canviat moltes coses i les que canviaran! Per això la casta política que fa sempre la “gara gara” a la gent dels negocis s’apresta a casa nostra també ha deixar lligat i ben lligat determinats afers abans que es giri la truita. Perque els temps estan canviant!.


A voltes, algun socialista em diu que els critico massa, jo el contesto que m’enfronto amb PP i CiU, però reconec que son coherents amb la seva ideologia que està a les meves antípodes, en canvi els socialistes molt sovint fan el contrari del que diuen i traeixen a molts des seu militants i al seu electorat, arrenglerant-se un cop i un altre amb els poders econòmics de la ciutat. D’ací la seva crisi local i global!

Altres temes s’aprovaren al Ple, augmentar, en determinades zones de la ciutat, a 2500 m2 la superfície de comercial útil per a supermercats. De nou l’aliança anterior, de nou el mateix resultat! En el Pla de mobilitat tot just començarem a iniciar el seu camí, esperem que millori el que es fruit d’un bon debat, ara cal marcar bé les prioritats.

Deixàrem pel dilluns que ve les mocions, no em fa el pes, però majoritàriament així es demanava, entenc que un debat llarg és cansat però com deia un torero de fa molts anys “mas cornàs da l’hambre”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada