divendres, 7 d’agost del 2015

Preparat per la Meridiana: m'he apuntat al tram 120.


Via lliure a la república catalana, aquesta és la frase que encapçala la mobilització de l’11 de setembre d’enguany. Després de la gran manifestació del passeig de gràcia, de la cadena humana de nord a sud del país, de la V...pensava que ja en tenia prou, però no me’n he pogut estar i ja soc inscrit en el trem 120.  Unes mobilitzacions que expliquen l’abast popular del moviment per la independència.


Des de fora ens bombardegen tot dient que Mas és el culpable de tot, que ens ha embarcat en un camí sense sortida, que tot es deu a la seva supèrbia i aventurisme. En definitiva, des de Madrid no volen veure ni creure una realitat, que si l’entenguessin, els obligaria a rectificar i a negociar. Que és un ampli moviment popular, un dels més grans de la darrers dècades a Europa, el causant d'aquesta situació.

És millor per a ells seguir el model Ibarretxe que tant bon resultat els hi va donar: menysprear, desmerèixer i ridiculitzar. No se’n adonen o no volen adonar-se’n,  que ha estat el moviment popular el que ha transformat els partits i als polítics, en aquests cinc darrers anys.

L’11 de setembre hi haurà, de nou, una gran mobilització. Soc del parer, que ha estat clau per a que els esforços unitaris reeixissin i per clarificar les opcions electorals, la por a presentar-se davant de la gent amb unes opcions independentistes barallades i/o sense una convocatòria electoral clara en aquesta diada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada