divendres, 4 de desembre del 2015

20D: Compromisos a l’inici de campanya.


Comencem un nou procés electoral que te el mateix fil conductor que hem anat construint aquests darrers cinc anys, es a dir, que el benestar del nostre poble solament es pot construir des de la sobirania. Sobirania vol dir a Catalunya, República. Des de Madrid estant la nostra veu multiplicada pels vots i els escons que el poble de Catalunya ens doni es farà sentir amb fermesa, enfrontats als monàrquics del règim i amb la ma estesa a tots aquells demòcrates i republicans que saben que Espanya mai serà democràtica si es una presó dels pobles.


Si no anéssim a Madrid deixaríem com a única veu a aquells que volen mantenir la monarquia borbònica i com a molt entenen la reforma de la constitució com alguns canvis cosmètics per a rejovenir-la per fora per a mantenir l’essencial: Monarquia, centralisme i injustícia social. No podem deixar el relat en mans dels nostres adversaris i malgrat la incomoditat dels diputats que ens trobarem amb amplíssima minoria cal treure forces i plantar cara.

Em sento amb una gran responsabilitat, en la campanya i encara més si soc elegit, però em sento còmode en una candidatura que ha acceptat la meva independència i la llibertat de vot. A ningú se li escapa que no ha estat fàcil la decisió però estem en un moment que ens demana que donem el millor que tenim. Em sento independent en el marc de l’esquera independentista, estic a prop d’ERC i la CUP, però en aquestes eleccions la tria ha estat fàcil per l’absència de la CUP, l’acolliment extraordinari d’ERC i el respecte a la meva independència.

Soc i seré independent d’esquerres però amb un fort compromís amb el programa que defenso avui i defensaré en tota la legislatura. Una legislatura que durarà tant com vulgui el poble català i espero que sia el més breu possible. Quan més independentistes d’esquerres siguem més fàcil ens serà la feina, quan més republicans agafem la paraula més forta ressonarà a Madrid. Fermesa, lluita i esperança!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada