diumenge, 27 de desembre del 2015

Un desig escrit el mati del 27D


Escric aquest article sense saber el resultat de l’assemblea de la CUP a Sabadell, estaré tota la jornada al cim d’un tren, començant un curt però intens viatge de lleure, per a després començar una nova etapa a Madrid. Escric conscient que hi haurà un fort i intens debat, en el que si trobaran persones que respecto, de gent que no tic cap dubte de la seva voluntat de fer el que creuen millor pel país. Desitjo que l’encertin amb el resultat.


M’imagino que seran capaços de sortir enfortits per a continuar sent una peça important en el difícil camí de construir la República catalana. Que la seva radicalitat sumarà a una aliança heterogènia i majoritària per a fer possible un estat propi, quelcom que se’ns ha negat i se’ns nega des del sistema borbònic. Els necessitem per a fer-ho possible i de segur que els que ho saben seran capaços de convèncer als dubtosos.

Som molts els que els 27S dubtàvem entre Junts pel Sí i la CUP, una dubta que molts portarem fins agafar la papereta, però sabíem que sumaven en aquelles eleccions estranyes que esdevingueren plebiscitàries per amics i enemics. En aquests mesos m’he oposat a tots els atac dels hiperventilats que confonen la discrepància amb l’heretgia. Sabem que la CUP te els seus terminis i la seves pròpies formes de decidir.

Quan acabi la jornada, la sort estarà donada, la decisió serà clara. Jo encara, quan escric, no la se, però imagino que ens permetrà continuar el procés, que tindrem govern per a aplicar la declaració del 9 de novembre passat. Que no serà un xec en blanc, que molts i no solament ells estarem amatents a que es compleixin els acords. En definitiva mentre a Madrid hi ha la incertesa de qui governarà i el fantasma d’unes eleccions anticipades vola pel cel de la política, nosaltres avançarem decidits cap als nostres objectius.

Espero no equivocar-me.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada