dimecres, 14 de març del 2012

El Ple de dilluns: Molta fressa i poca endreça


Cinc hores i quart, força temps per a debatre amb uns magres resultats.

Dels temes de Ple, dos d’importants que es van tractar per part del govern amb mètodes i resultats diferents. La cessió demanial de l’Estadi de Montilivi al CF Girona, voluntat de consens, aproximació de posicions. Resultat: un ampli acord en el que s’acceptaren totes les nostres propostes. L’altre, l’aprovació definitiva dels pressupostos, mètode tot el contrari que l’anterior, ni una modificació acceptada, sentiment de que no cal esforçar-se, que ja va bé l’acord en solitari amb el PP...

Fins quan podrà viure CiU entre el Ying i el Yang, entre fer una cosa en un tema i el contrari en el següent?

De l’apartat de mocions, em detindré avui en la que vam presentar per a mantenir el programa “Girona Tria” que tan bons resultats ha donat a la ciutat. Després d’una exposició brillant de la Nuri Terés, la resposta lamentable del primer tinent d’alcalde Jordi Fàbrega.

Resumint el que va dir, reconeixia que havia anat molt bé però que ara no continuarien i encara no sabien què, ni quan, ni com. Feia vergonya aliena escoltar la intervenció i veure les cares dels socis convergents i els escolanets del PP. Va menystenir, ja és habitual quan parla de dones, les treballadores del programa, negant-se a la subrogació, ja que encara no sabia com funcionaria el sistema alternatiu.

La seva demanda de votació parcial era una burla, després de la seva intervenció en nom de CiU, del màxim responsable d’Unió al govern bipartit.  Resultat 13 a 12, la “Santa Aliança” guanya per un vot a la “feina ben feta”, trist i lamentable... En quines mans han caigut responsabilitats tan importants! Quin “Pluma” tan poc eficaç i tan fora de lloc té aquest govern! Que li donin una Direcció General!!!

Font: El Punt Avui.

2 comentaris:

  1. És absolutament inexplicable el que va succeir. I crec que tot gironí amb una mínima sensibilitat ambiental té molts motius per estar preocupat...i avergonyit!

    ResponElimina
  2. Cal anar desemmascarant a aquesta mena de polítics que de forma hipòcrita van desmantellant els avenços que una bona part de la ciutadania ha anat construint aquests darrers anys. Darrere, no ho dubtis, hi ha els interessos econòmics de sempre i una bona dosi d’ignorància per part de l’esmentat personatge. Se’ns gira molta feina!

    ResponElimina