diumenge, 1 d’abril del 2012

El delicte fiscal no es paga. Amnistia!

És coneguda la passió per les grans fortunes del nostre país per evadir impostos, no és de fa poc, s’entronca amb el curiós sistema d’impostos del franquisme que gravava sobretot les rendes del treball i el consum. El Pla d’estabilització i els de “desarrollo” dels tecnòcrates de l'època, tots ells molt catòlics i molt viatjats, no feien escarafalls per fer patent la seva doble moralitat de predicar una cosa i fer una altre. Després es devien confessar, quatre pares nostres i a tornar-hi.

Font: Ara.cat.
Els seus néts són fotocópies a color dels seus avis, els que sortien al NODO en blanc i negre. Els Montoro i De Guindos -aquest darrer és el que fa la broma d’escanyar mentre ens escanya de veritat a tots nosaltres, els que vàrem o no fer vaga però que patim les conseqüències dels seus despropòsits-. Continuen amb la doble vara de mesurar i decideixen amnistiar als seus parents i coneguts per a què puguin blanquejar els bitllets de 500 euros que han acumulat al llarg d’aquests darrers anys, des de la darrera amnistia fiscal.

El ministre Montoro ha qualificat les mesures no d’amnistia sinó de “regularització fiscal” o d'una mesura “extraordinària'' que s'aprova en una conjuntura ''difícil'' on la prioritat és augmentar els ingressos sense haver de pujar els impostos i sense perjudicar la distribució tributària i bla, bla, bla! ''En temps difícils, mesures difícils i extraordinàries'' per regularitzar el frau fiscal. Quina poca vergonyaria!

Mentre els que treballem se'ns descompta del nostre sou la part que ens toca d’impostos, aquests prohoms que tenen noms i cognoms, se’ls hi permetrà aflorar els diners de manera anònima! I amb una retenció màxima del 10%. I a continuar defraudant fins a la propera amnistia.

Els tertulians i experts a sou ja comencen a dir que està molt bé perquè, és clar, aquesta gent necessita estímuls perquè si no s'emporta el calé fora. Apologia del delinqüent i justificació del delicte! Si anessin a la presó com en altres països i no se’ls indultés pels governs en els pocs casos que acaben condemnats, ja veuríem si s’atrevirien a defraudar!

Més arguments pels que vam fer la vaga del 29M, més arguments per a unir-se per fer fora aquests governs, PP i CiU, que emparen delinqüents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada