dimarts, 24 d’abril del 2012

El Tren convencional per Girona. Una reunió necessària. El got mig ple o mig buit?

Font: el Punt Avui.

El got mig ple o mig buit? Sortia de la reunió d’ahir entre Ajuntament i els parlamentaris a les Corts fent-me aquesta pregunta.

Seria mig ple quan valoro la importància i bona disposició dels parlamentaris presents i del fet que compartíem la necessitat d’una acció que confluís en una esmena als pressupostos 2012 per a una partida per al tren convencional i el seu soterrament.

Però quan començaren els retrets entre els socialistes i la regidora-diputada popular el desànim de veure’l mig buit m’assaltà.

Gairebé ningú en política li agrada assumir responsabilitats, malauradament, i també massa sovint els colors del cristall en la que es miren les coses canvia en funció d’estar o no governant. Quan ha sortit de nou la pregunta d'on ès el projecte executiu del convencional, la tensió ha pujat al màxim.

Potser no se n'adonen que tots, tots, especialment els gironins, sortirem perdent si els compromisos de fer el tren no es compleixen? El desgast de l’adversari és un tema menor que al ciutadà de Girona, al que ens devem, no l’importa gens.

Espero, desitjo, que s’aconsegueixi aquesta partida i trobem el projecte o sapiguem quan falta per a completar-lo i el que costa. Sense projecte no es pot licitar cap obra malgrat trobem els diners, que no serà fàcil.

Estem a les portes de l’audiència pública, que cadascú assumeixi les seves responsabilitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada