dissabte, 28 d’abril del 2012

Girona rècord en atur i l’Ajuntament mira cap a un altre cantó: 108.000 euros en una sala de premsa!

Font: el Punt Avui.

Les dades difoses ahir per l'enquesta de població activa (EPA), ens apunten que a les comarques gironines arribem 103.200 aturats i representa la taxa d'atur més elevada de Catalunya en aquest primer trimestre de l'any, amb un 26,35%. Durant aquest primer trimestre, hi ha hagut un increment del 15,44% del nombre d'aturats a les comarques gironines, amb 13.800 persones més que han anat a l'atur els tres primers mesos del 2012. L'informe del quart trimestre del 2011 va situar el nombre d'aturats en 89.400 persones.

El mateix dia que ens assabentem surt a la premsa que l'equip de govern de Girona es gastarà uns 108.000 euros per reformar unes dependències municipals del consistori amb l'objectiu d'adaptar-les com a nova sala de premsa i traslladar-hi les oficines del Teatre Municipal.

Tot i que aquesta inversió figurava en el pressupost 2012 i es negaren a treure-la quan els hi vam demanar, la sorpresa és majúscula quan observem  que el preu licitat és de 108.000 euros, es a dir més del doble dels 50.000 euros que recollia la documentació dels pressupostos.

En quin mon viuen! En quina bombolla s’han refugiat que no veuen els nombrosos problemes que tenen els ciutadans i ciutadanes per a arribar a final de més i, no pas pocs, cada dia més es troben exclosos o en risc d’exclusió social.
Governar es administrar bé, es prioritzar les inversions avui en ocupació i serveis a les persones. Deixin estar aquesta sala per a més endavant, si es que en el futur ens manca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada