divendres, 6 d’abril del 2012

Ni “kale borroca” ni conspiració esquerranosa, i si vostès tenen la culpa?

Els governs de Mariano Rajoy i Artur Mas, lluny de donar resposta a la convocatòria de vaga, han aprofitat els actes vandàlics que es van produir a Barcelona per anunciar mà dura legislativa equiparant els disturbis amb els de la ''kale barroka'. Felip Puig com sempre s’ha passat de voltes enyorant el bat de beisbol que li posen a “Polònia”.

Ara el que toca per al cor mediàtic que viu del poder, no és no tant una campanya contra els brètols, sinó contra els que al seu parer són els instigadors intel·lectuals. No en tenen prou amb la proclama d’endurir el Codi Penal, resposta fàcil de la dreta. El que cal és obrir una cacera de bruixes contra l’esquerra política i sindical.

Els governs de Madrid i Barcelona haurien de reflexionar sobre la seva part de responsabilitat en aquest assumpte. Per què no es pregunten la raó per a la que es cremen més contenidors a Barcelona que a Madrid? Doncs a Catalunya hi ha més malestar que a la resta de l'Estat.

No solament per l’oblit dels governs de Madrid, mani qui mani, ni tan sols per l’espoli fiscal, més enllà de les xifres d’uns o altres. Aquí les retallades i les polítiques d'austeritat fa més d'un any que estan en marxa.

Catalunya és un laboratori de polítiques neoliberals, un banc de proves on l'Estat del benestar comença a estar seriosament amenaçat.

Amb hipocresia donen les culpes a aquells que ho denuncien, els seus veritables enemics, i agafen com excusa a la minoria que confon la bretolada amb la revolució.

Encara es pregunten per què Barcelona és la imatge de la vaga a la premsa internacional?

Font: elsingulardigital.cat


1 comentari:

  1. Segons la "calumnista" Pilar Rahola a La Vanguardia del 4 d'abril, referint-se a la nostra posició sobre la violència urbana, "l'extrema dreta i l'extrema esquerra són germanes bessones (...) O és que no és clar que totes dues es troben en l'odi a la democràcia?" Sense desperdici.

    ResponElimina