dilluns, 25 de juny del 2012

Eurovegas, un govern sense rumb i un negoci brut

Font: iniciativa.cat

Executius de Las Vegas Sands Corporation, la companyia que planeja construir Eurovegas a Barcelona o Madrid, es reuniran avui amb representants del govern català, en el que, es diu, serà la recta final del procés d'elecció de la ciutat que albergarà el projecte.

Si tot va com volen els promotors s’ubicarien finalment a Catalunya, al bell mig del Delta del Llobregat, en uns terrenys entre els termes municipals del Prat, Sant Boi, Cornellà i Viladecans.

A alguns gironins els hi pot semblar lluny però ubicar aquest gran complex d'oci, joc i hotels, no solament destrueix un paratge natural de tots els catalans, també fa una competència deslleial a tots aquells que a les nostres comarques han intentat fer un model turístic equilibrat i sostenible, i a més tira per terra tot l’esforç de fer una marca turística a Catalunya que defugi del sol, platja i borratxera. Ara se li afegirà joc i prostitució.

Molt desesperat deu estar Convergència i Unió, per a defugir principis ètics i de la moral cristiana que molts diuen tenir per llançar-se als braços d’un dels empresaris més mafiosos i corruptes segons el New York Times.

Solament així es pot entendre que quan Iniciativa per Catalunya Verds va anunciar que rebrà amb pancartes de "Eurovegas no" i "Adelson go home", penjades a l'autopista, als executius de Las Vegas Sands Corporation que es desplacin fins a Barcelona aixequés el crit al cel. En un cas insòlit el president de la Generalitat, Artur Mas, va reptar des de Nova York a ICV a anar amb les seves pancartes contra Eurovegas a les oficines de treball a dir als aturats que no vol inversions a Catalunya.

Un president que s’ha aprofitat pel canvi de llei de successions que ha promogut el seu partit per estalviar-se un munt de calés, que es caracteritza per fer fora del seu treball a milers de treballadors públics de salut i educació, que encara se li espera una iniciativa laboral ferma, el mateix que ha donat suport a totes les polítiques econòmiques i laborals reaccionaries que ha promogut el PP a Madrid, no té autoritat per reptar de res a Iniciativa, un home que ha esdevingut mànager dels negocis bruts d’un personatge infame.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada