dimarts, 26 de juny del 2012

Les Fires de Sant Narcís 2012. Ha arribat el canvi?

Font: elPuntAvui.cat

Una enquesta encarregada pel govern vol donar la raó al mateix govern que l’encarrega per a què s'escurcin les Fires de Sant Narcís i durin només set dies.

El govern municipal ja havia expressat aquesta possibilitat a les entitats i als grups municipals fa uns mesos i la regidora responsable de la programació de Fires, Marta Madrenas, en l’estil del “canvi” d’aquest govern que el que ha fet fins ara és retallar serveis i deixar de fer. Ara li toca a les Fires.

Ara bé, serà una Fira a dos velocitats. Una part, la popular, la de programació municipal, tot fa preveure que començarà el divendres 26 d'octubre i s'acabarà l'1 de novembre amb el castell de focs artificials. L’altre, amb més recorregut, és a dir com fins ara, les atraccions de Fires s'hi estarien durant dos caps de setmana, ja que cal tenir en compte que el consistori ingressa uns 470.000 euros dels firaires, que sempre han defensat que els calen els dos caps de setmana perquè els surti rendible.

Curiós, l’enquesta no diferenciava una i l’altre, però de nou la coherència no importa, només faltaria, “la pela és la pela”.

Com a torna, les barraques de la Copa només tindran entitats de la ciutat de Girona, diuen, i prenen la decisió que els partits i sindicats no són gironins i resten exclosos.

Curiosa apreciació d’una persona que forma part del consistori per un partit caldria més cura en les opinions i pitjor no convertir-les en factor d’exclusió. Valgua'm déu la contradicció! Els partits són bons per a governar la ciutat de Girona, però per a les barraques no són prou gironins! Diu també que entén que ja tenen prou diners, es deu referir a CiU? Dona, després de l’afer Millet caldria més discreció!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada