divendres, 24 d’agost del 2012

El delegat de Salut s’afegeix al joc de despropòsit sobre el futur del Trueta

Font: elpuntavui.cat

No ha tardat ni 24 hores el director dels Serveis Territorials de Salut de Girona a sumar-se amb entusiasme a deixar sense data la construcció del nou hospital Josep Trueta. Ha passat el que em temia, que semblés el que no ès cert que la ciutat no el veu necessari ja que la seva màxima autoritat, l’alcalde, així ho va manifestar.

El món al revés. Perquè si no es fa el nou hospital és per un doble motiu, les retallades generalitzades que el govern de CiU fa als serveis públics i un segon que és una constant, governi qui governi, el “a Girona rai! Ja esteu prou bé!". Bé, això que ho digui qui no ens coneix... Però no té sentit que ho faci un delegat de Girona i menys l’alcalde de la ciutat.

Una de les perles del senyor Trias ha estat el seu concepte de Comissió. La Comissió que des de l’Ajuntament vàrem proposar per estudiar i fer el seguiment de l’obra havia d’aplegar el màxim consens. La del senyor Trias, descafeïnar-la és poc, el que vol es convertir-la en una mena de grup de treball de la Generalitat amb estrella convidada: l’alcalde de la ciutat.

Amb els anys que porto com a regidor he vist moltes coses, de tot tipus i colors, però mai es pot dir que ho has vist tot. Amb el Trueta el senyor Trias vol esdevenir candidat a la mosca borda, temps al temps.

Des de l’Ajuntament continuarem demanant el que és de justícia, abans i ara, uns serveis de salut adequats des dels CAPs a l’hospital. Girona no sols ho mereix, ho necessita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada