dimarts, 21 d’agost del 2012

En les Fires s’ha sabut rectificar, per què no es dona la paraula als ciutadans?

Font: eldimoni.com

Sembla que el govern de la ciutat rectifica en el tema d’escurçar excessivament les Fires. Ha escoltat les entitats i el sector de la restauració que veurien disminuït sensiblement els ingressos. Va bé replantejar-se les coses quan porten molt de temps i sovint s’encarcaren i necessiten canvis, però aquests s’han de fer amb mesura i escoltant a la gent. Bé està el que bé acaba.

Ja posats a demanar rectificacions, no estaria malament que s’ho plantegés també el govern amb el tema del Referèndum sobre el soterrament del tren convencional. Que, més enllà del primer no del portaveu de CiU, hi hagués una reflexió més acurada. L’esforç de les entitats denunciant els incompliments d’ADIF i dels governs espanyols porten a un dubte raonable de que s’acabi realitzant el soterrament amb un temps i unes condicions adequades.

A més la forma en qué es va decidir el soterrament del TAV, sense cap mena de consulta ni exposició al públic ens ha de fer esmenar els errors en el convencional. Paga la pena ser capaços de fer un bon debat i assegurar les condicions més adequades per al futur del ferrocarril al seu pas per la ciutat.

Tenim temps per a parlar-ne, tres forces polítiques ja ens hem pronunciat a favor, CUP, ERC i ICV-EUiA. Obrim-nos al consens, mirem les possibilitats i arribem al Ple amb un acord que ens permeti donar un tomb a un tema que se’ns pot complicar molt i molts els anys que s’acosten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada