dilluns, 6 d’agost del 2012

La Generalitat té problemes de liquiditat?


El Govern ha culpat l'executiu de Mariano Rajoy de la situació de falta de liquiditat econòmica de la Generalitat, que li ha impedit pagar a les entitats socials del Tercer Sector.
Els consellers d'Economia i de Benestar i Família, Andreu Mas-Colell i Josep Lluís Cleries, respectivament, van comparèixer a la Diputació Permanent del Parlament per donar explicacions sobre els diners que al juliol no es van transferir a entitats socials concertades que presten serveis d'atenció a les persones. Segons Mas-Colell, la Generalitat pateix "una crisi de tresoreria que comporta problemes de falta de liquiditat”.
Sempre he pensat que una veritat a mitges serveix per amagar una mentida. És cert que el govern del PP ens escanya, a Catalunya i al conjunt de ciutadans que paguem impostos i veiem com els amics del PP els evadeixen sense  cap conseqüència econòmica, política o penal.
Ara bé, la generalitat no ha deixat de pagar totes les subvencions, curiosament ha discriminat negativament a les que socialment fan una feina més activa i en canvi ha mantingut la puntualitat en les subvencions  a mitjans amics.
Passen els mesos i la decisió presa a correcuita de treure l’impost de successions clama al cel, però el president, un dels beneficiaris amb la seva família d’aquesta ràpida i injusta desaparició,prefereix demanar almoina a Madrid que rectificar una equivocació flagrant.  Si no ho fan, com en altres coses, no és perquè no puguin: és per que no volen. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada