dissabte, 13 de desembre del 2014

Girona: la plaga dels no adscrits!


El dilluns en el Ple farem la tercera remodelació del cartipàs municipal des de la constitució del nou mandat l’estiu del 2011. Cinc nous no adscrits s’incorporaran com a resultat del “big bang” del grup socialista. Primer fou el PP, després la CUP , seguidament el PSC i ara definitivament (?) tots els regidors, menys una, dels que restaven al PSC abandonen partit i son expulsats del grup municipal.

Si m’ho diuen al començar el mandat poc que m’ho crec! El dilluns el meu grup farà el “sorpasso” al PSC, viure per veure-ho! Es cert, però, que política i socialment aquests anys han fet envellir i molt el vell sistema i com he repetit sovint en el Ple, els temps estan canviant. Es cert, també, que al que es vell està morint i el nou encara no ha crescut prou per a saber què i com es conformarà, però diferent ho serà!


El que era una figura excepcional, el no adscrit, ara assumeix un protagonisme que no hauria de tenir, però les circumstàncies son molt diferents. Soc de la opinió que l’esco no es del partit, qui dona la cara en un ajuntament son persones i en unes eleccions molt personalitzades el partit o te cara i ulls o no existeix, però tampoc es personal, no es alié a la ideologia i al programa amb el que t’has presentat i aquest no es pot aplicar individualment.

Cada un es lliure de fer el que vulgui, però la gent també es lliure se donar l’opinió del que fas. Al meu parer avui ningú pot dir qui representa al PSC, el millor seria deixar, a sis mesos de les eleccions, els escons, tots, buits, i en les propers eleccions es veurà quin recolzament te cada un, amb noves llistes i programes. Se per experiència que l’electorat, en cas de trencament i escissions, castiga a tothom.

Bé, la vida continua, hi ha molt problemes locals i nacional que necessiten de solucions, de noves solucions, pel mal resultat de les que avui s’apliquen, el temps i la ciutadania posarà cadascú al seu lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada