divendres, 4 de març del 2011

La teleassistència a Girona, un servei universal



Aquesta setmana hem inaugurat oficialment el Centre de Teleassistència de Girona, ubicat a l’avinguda Pericot. Els responsables de l’empresa que gestiona el servei, Televida, ens van mostrar les instal·lacions que funcionen a ple rendiment des de juliol de l’any passat, dotades de la més puntera tecnologia i d’un equip de 26 professionals que donen cobertura a la gent gran de la ciutat i també d’arreu de les Comarques Gironines.
  
Els resultats dels primers mesos de funcionament del centre són excel·lents. El Director del Servei, en Xavier Rodriguez, ens explicava orgullós  que el Centre de Teleassistència de Girona és el millor de tots els que gestiona Televida, amb una organització i gestió que fa que el temps mig de resposta a una trucada sigui només de 6,46 segons. 

Com a actor implicat en el desenvolupament del projecte i testimoni directe de la bona feina en xarxa realitzada entre l’administració pública i l’empresa privada, és una gran satisfacció poder oferir un servei de qualitat de manera universal a més de 1300 persones grans de la ciutat, sense llistes d’espera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada