dijous, 10 de març del 2011

Un nou equipament de barri per als joves de la ciutat

a
Ahir al migdia vam inaugurar  Els Químics Espai Jove, un nou  equipament per als joves de la ciutat al sector de Palau-Montilivi.  La tasca conjunta entre les àrees de Joventut i Serveis Socials ha fet possible que avui la ciutat compti amb aquest nou espai de trobada , que tindrà com a principals destinataris els joves d’entre 13 i 20 anys dels barris Palau-Montilivi, el segon sector amb més població jove de la ciutat després de Santa Eugènia.  Un equipament de barri per respondre les inquietuds i necessitats dels joves, on podran trobar informació, serveis, activitats,... i que permetrà un treball més estret amb altres espais d’interès juvenils de la zona i el teixit associatiu del sector, establint relacions amb l’IES Sobrequés, l’IES Montilivi, el Centr Cívic de Palau, la biblioteca Ernest Lluch i les parròquies de Sant Pau i Sant Josep.

Durant la inauguració d'ahir deia que compartia el moment d'alegria continguda pels moments difícils que estem vivint , perquè els joves estan pagant la factura d'una situació que ells no han contribuit a crear. Però precissament en moments com aquests és quan l'Administració ha d'actuar sobre allò que ha anat cap enrere. Actuant perquè altres puguin fer coses, facilitant-los l'espai, molt important, però sempre  és molt més important el contingut.

Alegria continguda també perquè ha estat un gran esforç, un llarg recorregut en el que s'han hagut de buscar recursos en moments en que no hi han, un llarg recorregut per fer un bon projecte metodològic, perquè ha calgut unir filosofies no incompatibles però sí diferents, com és la filosofia de Serveis Socials amb la filosofia de Joventut.

Vull destacar i agraïr la feina del regidor de Joventut, Quim Ayats, durant tot aquest llarg procés que hem fet plegats i que avui fa que puguem celebrar aques nou espai pel jovent de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada