dijous, 25 d’octubre del 2012

Les ordenances, de la prorroga a obrir de nou el camí pera la participació dels ciutadans

Font: aragirona.cat
Han passat uns dies del Ple del dilluns i com a grup municipal vam obrir un procés de reflexió amb la nostra gent i les entitats. Una preocupació planava entre nosaltres que la pròrroga de les ordenances perjudiqués a la ciutadania i al funcionament de l’Ajuntament. Encara més que al no obrir-se el procés que va de l’aprovació inicial a la definitiva, no es pogués millorar amb la participació de les entitats.

Com a resultat de la consulta interna i de la demanda formal de la Mesa d’entitats de la ciutat vàrem obrir converses amb el govern i amb el grup municipal que s’havia abstingut i proposàrem que en un nou Ple municipal ens abstindríem facilitant el procés de tramitació de les ordenances.

Creiem que obrint aquesta via facilitem la seva millora i no obstruïm, el normal funcionament de la institució que des de l’oposició en formem part.

Som conscients que tenim el repte els grups que ens abstenim, les entitats i el govern de millorar la proposta, de fer-la més social. Això és el que intentarem en el proper mes.

Un ple desconcertant pel trencament d’un pacte, suposat o real, entre el PSC i CiU i la votació resultant, obstruïa el normal funcionament de la institució, pensem que amb aquesta decisió tornem a obrir el camí de la participació per aconseguir el millor resultat possible per a la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada