dimarts, 2 d’octubre del 2012

Un PP que ens enfonsa cada cop més!

Font: que.es
Aquest govern del PP, que CiU ha recolzat a Madrid des que va començar la legislatura, s’ha superat en les darreres decisions preses. Un pressupost profundament antisocial i agressiu contra ajuntaments i comunitats autònomes. Sembla que l’esperit d’Esperanza Aguirre s’ha transmutat en el pressupost un cop descavalcada de la presidència de la Comunitat de Madrid. L’home del puro continua impassible, com el toro del Guernica de Picasso, veient com es crema el país.

Si les retallades són generals, s’han acarnissat especialment a Catalunya. Sembla que han decidit empenyent-nos cap a la independència mitjançant polítiques agressives i arbitràries, fent por a través d’una política de fets acomplerts. La paràlisi inversora de la NII i una retallada a totes les polítiques culturals i de benestar.

Per acabar-ho d’adobar , el “Plan de Infraestructuras, Transporte y Vivienda" (PITVI), que estableix la nova política de Foment i que té com horitzó temporal el 2024, presentat al Congrés ahir per la ministra Pastor, deixa clar que tots els compromisos de soterrament i de desaparició de viaductes queden anul·lats i que a partir d’ara és un tema urbanístic de competència municipal i autonòmica. És a dir, adéu definitiu al soterrament convencional i a la desaparició del viaducte a Girona!

La diputada del PP per Girona i el que fou fugaç diputat, poden dir el que vulguin, poden amagar-se amb la crítica al PSOE, una altra peça del mateix teler, però l’incompliment del que deien en campanya és tan flagrant que seria còmic si no esdevingués tragèdia per a tantes i tantes persones.

Espero que el nou Parlament obri un procés d’autodeterminació per la via més ràpida possible, perquè si el 2013 s’albira terrible, no m’imagino com serà el pressupost del 2014, o si, encara pitjor, és a dir insuportable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada