dijous, 21 de maig del 2015

Debats, debats, debats....


Per molt cansat que sigui per als candidats els debats electorals continuen sent un bon instrument per a conèixer la desenvoltura dels candidats, la fermesa del seu argumentari i fins i tot el tarannà del seu caràcter. Ara bé, no tot els debats ho son, poden ser monòlegs intercalats o una olla de grills, peça clau és el moderador o moderadora, el secret: que conegui bé de que parla quan pregunta i que tingui autoritat al moderar.


Quan moderes has de conèixer què s’ha preguntat a altres debats, tant per no repetir-se com per avançar en temes que hagin quedat foscos o incomplerts, si son de barri, centrar-se en els temes concrets, tot demanant responsabilitats pel que no s’ha fet i garanties per al compromisos.

He seguit els debats amb una estranya sensació acostumat a formar-ne part, però també amb esperit crític i alhora comprensiu, recordant en alguns cassos el progrés d’uns al llarg dels anys o les dificultats del que tot just comença a moure’s en aquest format.

Deixeu-me que digui que m’ha agradat molt la meva candidata, l’Eugènia Pascual, i que aquesta simpatia no renyida amb rigurositat aniran millorant ple darrera ple, és un símptoma que els electors que l’han escoltat estic segur que tindran en compte el 24 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada