dissabte, 9 de maig del 2015

Girona temps de flors, l’èxit de la gestió pública!


Girona temps de flors és un èxit, aquesta és una afirmació incontestable, però es el resultat d’uns esforços que molts dels que la lloen i se’n aprofiten, quan opinen,  menystenen. El paper primordial dels serveis públics en la gestió, posada a punt i desenvolupament. Sense un grans esforç dels serveis municipals, i especialment de les brigades i la policia, seria impossible.


No menystindré l’esforç que molta gent desinteressada i interessada fa en aquests dies, però sense la columna vertebral de l’ajuntament, encara seria una exposició petita, en un local petit, portada per una associació petita, hereva de la secció femenina de Falange Espanyola.

D’ací la importància dels serveis municipals i la hipocresia del desprestigi que alguns interessats durant tot l’any es dediquen a promoure dels servidors públics. Els privatitzadors, que han aconseguit al llarg dels darrers vint anys desmantellar bona part dels serveis públics, serien incapaços de gestionar un esdeveniment com a aquest sense fer recaure un cost astronòmic sobre les esquenes dels ciutadans.

Quan parlem de remunicipalitzar serveis ho fem sota la perspectiva de que no tot pot ser un negoci, per que quan es negoci ho acaba pagant els ciutadans amb preus més lats i pitjor servei. Els paradigmes neoliberals han anat passant, sovint amb el calçador mediàtic, diluint el concepte de ciutadà en el més genèric de client, portant –nos a la desigualtat, per que no tot client és igual, depèn dels seu poder de compra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada