diumenge, 10 de maig del 2015

Un tuit fora de lloc, unes disculpes sinceres, un compromís amb la ciutat i amb Catalunya.


Un tuït absolutament fora de lloc i innecessàriament ofensiu realitzat per na marina Pibernat, que va en el quart lloc de la llista municipal que tanco com a darrer suplent m’ha produït un profund disgust i una justa indignació.  ICV-EUiA, però, ha actuat amb diligència i aquesta companya s’ha apartat de la llista, per tant no formarà part ni ara ni en tota la legislatura del grup municipal d’ICV-EUiA a l’ajuntament de Girona.


Quan un forma part d’una llista les seves opinions personals han d’estar en consonància amb el programa i amb el sentit comú de la candidatura. Els dos partits que formem la coalició hem estat des del primer moment en el procés sobiranista, creiem fermament que Catalunya és una nació i defensem el dret de l’autodeterminació. Molts, com jo mateix, ens declarem independentistes. Formar part de la llista es compartir tot això.

Els companys i companyes d’EUiA com la Marina, els companys i companyes d’ICV, com jo mateix, ens sentim part d’un projecte comú, del que la Marina s’ha exclòs amb els seus comentaris ofensius i fora de lloc. Des d’ací demano les meves sinceres disculpes a tots aquells que es puguin sentir ofesos per les seves desafortunades paraules. La trajectòria d’ICV i EUiA avalen la nostra sinceritat.

La nostra cap de llista, l’Eugènia Pascual, es un exemple d’honestedat i coherència, compartim camins amb tots i totes les persones que es senten a prop del que hem representat i representem a la ciutat. No els fallarem, no els defraudarem, poden estar segurs de la gestió de seu vot com a gironins, com a catalans, com a treballadors i treballadores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada