dimecres, 23 de març del 2011

Pots governar des de l'esquerra per a tothom

Tenir fonaments és bo, perquè permet arribar a acords amb amples majories.



2 comentaris:

  1. Durant molt de temps he confiat amb vosaltres, però ja no us crec. Esquerres i fer alcalde un convergent de dretes? Esquerres i dir-ho sobre un logo de la Caixa? Jo vull votar esquerres de debó, i vosaltres ja no ho sou!

    ResponElimina
  2. Respecto la teva decisió Roser. No obstant vull dir-te que no hem fet mai alcalde a un convergent, ni hi ha cap pacte secret com van publicar alguns medis des de Barcelona. No pactarem amb ningú que contradigui el nostre programa, ni farem res que no es pugui entendre. Respecte del logo de La Caixa, t'he de dir que el vídeo correspon a la conferència organitzada per Tribuna de Girona, i que realitzen a l'auditori de l'antiga Caixa de Girona. Tribuna de Girona està formada per diferents empreses i entitats, entre elles La Caixa, i vam acceptar la seva invitació de fer una conferència per escoltar les nostres propostes.
    Penso fermament que des de l'esquerra hem de tenir capacitat per governar per a tothom, no per a uns sí i per als altres no. Fins i tot per als que no pensen com nosaltres. En aquest moment en què tots els candidats parlen de canvi, estic convençut que l'únic canvi real és en la forma de fer política. No s'hi val governar per als amics i per als altres no. Nosaltres hem estat aquests anys en el govern sense clientelisme, i penso que els fets parlen per ells mateixos.

    ResponElimina