diumenge, 3 d’abril del 2011

Una jornada programàtica que dóna confiança

Ahir va ser una jornada intensa de treball. Ens vam trobar els membres de la candidatura, amics i simpatitzants per acabar de rematar el programa electoral i les seves prioritats.

Han estat vuit anys de govern intensos i especialment aquests quatre darrers han completat  una forma de fer política basada en les conviccions i el treball dur. L’Educació, la Cooperació, el Medi Ambient i la Sostenibilitat i les Polítiques Socials han marcat, en moments difícils aquests darrers anys, un fort compromís amb la ciutat i la ciutadania.

Ens veiem capaços de assumir més responsabilitats i l’equip que formem dóna clares garanties de compromís i honestedat.

De la jornada també he de destacar el bon ambient, un sentiment compartit de que estem en condicions de donar tot el millor de nosaltres, una sensació d’optimisme que es transmet en la confiança que em dipositen a l'encapçalar la candidatura. Confiança que aquests darrers dies en els contactes que tinc amb la gent del carrer també em fan arribar moltes ciutadanes i ciutadans.

El missatge és clar, en moments difícils l’experiència en el govern de la ciutat, aconseguida amb compromís i coherència, transmet confiança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada