divendres, 17 d’octubre del 2014

La Llosa, la piscina i Fomento. Dubtes i esperances.

Ahir a 2/4 de 9 del vespre ens convocaven als portaveus a una reunió amb l’alcalde i el regidor responsable del seguiment de les obres del TAV. La premsa esperava a fora i la informació fou esperançadora. La rebuda havia estat del més alt nivell i semblava desencallar-se per al novembre la paralització d’unes obres que porten mesos sense treballar-hi.

Vaig sortir preocupat, no soc partidari de passar de l’emprenyament a l’eufòria sense proves fefaents de canvi, no me’n refio d’ADIF, els responsables no hi eren a la reunió. Fet interpretable en positiu, hi havia els que els manen, o en negatiu no els hi van llegir la cartilla pels seus incompliments i la seva actitud prepotent i absent de responsabilitat en el incident que va paralitzar el túnel sis dies.
Els propers dies veurem com es concreta, els propers mesos analitzarem el transcurs de les obres, tindrem motius objectius per a veure si aquesta actitud cooperativa es passatgera o es confirma i si els serrells encara pendents tindran solució. Em preocupa però que no es citi cap mena de compensació per a comerços i veïns que tant han patit i pateixen les obres.
Ara més que mai cal un Ple extraordinari sobre les obres i Sant Narcís, el compromís de l’alcalde en el Ple per a fer-lo a mitjans gener no pot ajornar-se i caldrà pactar un procediment que permeti la màxima participació. Serà el principi del final? Esperem que tothom compleixi i sigui així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada