dimecres, 29 d’octubre del 2014

Bones fires de Sant Narcís!

El pregó marca el començament de les nostres fires i aquest any en vam gaudir com poques vegades, que magnífic fou el maridatge d’Astrid 21 i la coral Geriona, les paraules netes i sentides d’un representant de l’associació i les veus clares i dolces de la coral, sentiment a flor de pell que ens van fer sortir de dins el millor que tenim. Feliç Sant Narcís 2014, sense comunitat no som lliures.


Avui, dia del patró, no aniré a la missa, no ho he fet mai coma regidor, per que crec en la laïcitat de les institucions i per respecte als catòlics i no pas per indiferència. No crec en la hipocresia i penso que la gent creient entendrà perfectament els meus sentiments. Aniré a la inauguració de l’exposició, a les 12,30 en el museu d’història de la ciutat, de Girona a l’edat moderna, molt interesant, la recomano, conèixer més bé la nostra història fa que ens coneguem més bé nosaltres mateixos.

I caminarem per les diferents activitats amb ulls de nen, per que hi ha moments en que cal endreçar els problemes i fer aflorar la recerca de la felicitat que és en definitiva el que ens mou i commou. Es de reconèixer que un cop el govern va abandonar la peregrina idea de reduir les fires a un cap de setmana, s’ha esforçat en millorar i estendre les fires i aquest any tenim una programació intensa i extensa.

Un cop acabin tornarem a la vida quotidiana i no cal dir que la tenim intensa el cap de setmana següent , el diumenge és 9N, sigui quin sigui el darrer entrebanc que el govern de Madrid ens posi espero que tots sabrem estar a l’alçada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada