dijous, 2 d’octubre del 2014

ADIF crida a l’exèrcit!


Aquesta gent d’ADIF sembla sortida d’una pel·lícula de Berlanga, amb alguns dels seus antics dirigents imputats per no se sap quants diners distrets i quants contractes amanyats, els actuals fan mèrits desinvertint en les obres pendents i el manteniment de les ja completades. I quan el riu Güell, com  a bon riu mediterrani s’omple amb la pluja i torna a la seva llera original és troba una obra incompleta amb un mur de rajols com a topall. El resultat ja el sabem, encara avui una part del túnel inundat.


Com a bons directius del “Estado” no entenen que aquest punt del traçat de “provincias” doni tantes molèsties, per a ells les ciutats son un entrebanc i les autoritats locals una molèstia, ja no parlem dels ciutadans, pura i senzillament, per a ells,  no existeixen.

Si hi ha un problema la culpa és de l’altre, i si plou com no la culpa són de les clavegueres, malgrat que en el pou d’atac aquestes és varen desviar seguin les seves instruccions! Però a gran remeis grans solucions. Quan l’estat espanyol te un problema la solució, com no, més tradicional és cridar a l’exèrcit!

De nou, com en una pel·lícula de Berlanga, la realitat supera la ficció! Arriba l’exèrcit a Girona per a bombejar l’aigua i resulta que no ho pot fer fer amb rapidesa per que no te les bombes adequades! Prenem nota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada