divendres, 3 d’octubre del 2014

Passen els dies, el TAV colgat i ADIF amb els papers mullats.

No ens deixa de sorprendre ADIF quan diu que la culpa és del clavegueram de la ciutat i oblida que va desviar un riu, el Güell- oblidant com canalitzar-lo bé, però com li diuen ells “el Guel” aquest no és el problema - sense estudiar cap de les al·legacions que els hi advertia de les riuades en un clima mediterrani. O els enginyers de camins de l’obra feren campana els dies de classe sobre rius o, el més probable, que els directius de més amunt ni ho sabien ni els interessava.

Algun grups municipals hem demanat una reunió de la comissió de seguiment del TAV, que analitzi exhaustivament el estat de la qüestió, penso que caldrà demanar als grups parlamentaris a Madrid la seva implicació i no estaria de més que el conseller d’obres públiques de la Generalitat fes un toc a la ministra per que aquesta es traslladés a Girona per a donar explicacions.
Cal per damunt de tot que no es torni a produir per que el proper cop pot ser que no tinguem tanta sort i no es produeixi que cap tren resti bloquejat i ennuegat. Feria riure lo maldestres que son sinó hi hagués darrera decisions de no invertir i deixar una obra inacabada que genera perill.
Em temo que si a hores d’ara, 5 dies després de la inundació del túnel, encara no sabem quan s’obrirà, en tornarem a parlar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada