dimarts, 23 de setembre del 2014

Arguments i respostes als que diuen que el 9 N no votarem.


Que vagi per davant que soc conscient que hi ha gent que no vol que votem el 9N. No solament a Espanya, encapçalats pel cap del govern i el de la lleial oposició, també a Catalunya. L’establishment català que va donar suport  a Mas contra el tripartit, que va entusiasmar-se amb les accions del seu govern privatitzant i desmantellant l’estat del benestar, tot intentant ser l’alumne avantatjat per agradar a Merkel i cia, aquests sector a partir del 11 de setembre del 2012 s’han anat apartant fins declarar-se clarament bel·ligerants contra el procés i el mateix President.

La ma de l’establishment, els poderosos que deia en Ribó, és molt llarga. Enorme capacitat mediàtica i molt generosa amb els opinadors de tot pelatge i condició, són la ma oculta que res vol canviar de fonamental per a no perdre el pes exagerat que tenen a Catalunya comparats amb el petit nombre que representen.


Els arguments dels que no volen el 9N vençuts pel pes de la voluntat de la gent, sense arguments per a oposar-se a al lliure exercici democràtic, al vot, s’han parapetat en l’anomenada legalitat, és a dir la seva interpretació de les lleis. Segurs de la seva influència no solament en el poder polític sinó en la cúpula judicial, ja prejutgen l’anomenada inconstitucionalitat segurs de qui i com s’interpretarà la demanda contra la llei catalana per part del govern de Madrid.

Però ells saben i per això amenacen, que tenim prou consens social, mitjans i infraestructures per posar urnes el 9N a tots el pobles i ciutats de Catalunya. L’anomenada il·legalitat és el refugi dels que no volen que votem, els que els importa tres pitos els drets fonamentals dels ciutadans catalans.

No li digueu il·legal, per que sabeu que no ho és, digueu el que penseu, no os agrada que la gent voti lliurament, d’això i de rés.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada