dissabte, 27 de setembre del 2014

Girona, Catalunya és un clam! Votarem!


Ahir en un Ple solemne ens incorporàvem a la munió d’Ajuntaments, més del 95%,  que es posen a disposició de la generalitat per a organitzar i celebrar la consulta del 9N. Perquè el poble, la seva immensa majoria, vol votar i els electes ens devem al seu mandat. La nostra obligació és posar les urnes, assegurar que hi hagi una campanya en que tothom pugui exposar les seves opinions, posar les urnes i dinar fe de la plena legitimitat del recompte.


Els electes assumim una gran responsabilitat. Les amenaces del govern espanyol, no són buides, coneixem el seu tarannà autoritari, ho intentaran tot, però resistirem. Per que no estem sols, la gent, que vol votar, no ens deixarà que defallim, no ens ho perdonaria tampoc. Represento amb la Núria a  ICV-EUiA, ens hem implicat a fons en el procés, representem als que ens han votat, però en aquests moments trascendentals ens posem al servei,  també i especialment, de tots els ciutadans i ciutadanes que es volen expressar, sigui quina sigui la seva orientació política. No els defraudarem!

To just estem al començament, però és el començament del final. Ni ens han de tremolar les cames, ni trencar el que la gent vol unir. Units i diversos com ho és el mateix poble que representem, però amb un objectiu comú, serem el que vulguem ser, per que tot principi de sobirania rau en el poble!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada