dimarts, 9 de setembre del 2014

Un Ple més curt de l’habitual


Un Ple més curt de l’habitual, amb menys mocions i temes menys conflictius. Un seguit de circumstàncies que portaren a que abans de les 12 de la nit arribarem a casa. Fou millor que altres més llargs, no ho crec pas.

Dels temes ordinaris, una de calenta i una de freda. L’Aurora fou el resultat de l’acord i el consens després de més de 12 anys de despropòsits que l’acció legal de l’ANG va permetre aturar i guanyar temps. El resultat avui es correcte, sense macro discoteca i ocupació de zones humides a protegir. La negativa fou la venta d’uns terrenys del parador del Güell, la mossegada a les hortes que es va perpetrar en el primer tripartit, malgrat el nostre vot en contra.


Un tema polèmic es va aparcar i espero que ens permeti estudiar-lo millor i arribar a un consens, Tomàs Mieres. Poc després entrarem en l’apartat de mocions, una recurrent, que podia fer-se en l’apartat de precs, el Pla d’ascensors, al que el govern es va comprometre a informar i desbloquejar. Una altra sobre pobresa, que barrejava masses coses i de fet era una condemna a les desafortunades declaracions del regidor de mobilitat sobre la mendicitat. Vàrem votar a favor, però no em va agradar el to massa superficial del debat. Hi ha temes que necessiten de molt respecte i cura per assegurar la defensa dels que el capitalisme tira a la cuneta de la marginació.

Moltes preguntes amb les respostes ambigües habituals, a voltes em sembla que per a molts dels que intervenen és més important preguntar que la resposta que es dona...que hi farem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada