diumenge, 21 de setembre del 2014

Ple extraordinari en defensa del 9N


Gairebé segur, el dilluns 22, a 2/4 de 8 de la tarda, farem un Ple extraordinari. On farem costat a la llei de consultes aprovada pel parlament i al decret de convocatòria de consulta pel 9 de novembre. Ho farem d’acord amb una amplíssima majoria dels ajuntaments catalans en consonància amb la determinant majoria, 106 sobre 134, desfermada el divendres passat al Parlament de Catalunya.


Del preàmbul que aprovarem remarco el paràgraf següent: “Els ajuntaments garantirem la llibertat individual i el procés democràtic, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer possible la celebració de la consulta de forma coordinada amb el departament competent del govern de la Generalitat de Catalunya. Així mateix fem una crida a la ciutadania a participar-hi de manera activa, cívica i pacífica.”

Ens comprometem, des de de l’Ajuntament estant, amb la realització de la mateixa, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, fent una crida a la participació.

Ens veurem doncs, el dilluns,  amb totes i tots els que voleu ser-hi presents en un dia tant especial, a la plaça del Vi, donant un exemple de civisme i democràcia amb respecte a aquells regidors, pocs, que votaran en contra. Per què nosaltres volem votar, volem que tothom voti, a favor o en contra, per que som un país plural. El que no podem acceptar no és la discrepància, que forma part de la llibertat, el que no acceptem és que no ens deixin votar, a ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada