dimecres, 10 de setembre del 2014

11 del 9, 9 del 11: Unitat i fermesa!


No dubto que serà un èxit la diada centenars de milers de catalans i catalanes refermaran la seva voluntat de ser escoltats. I un clam ressonarà clar i ferm: ningú, amb legalismes polititzats i de parts des de Madrid, ni tactismes politiquers des de Catalunya ens podrà robar un dret, que és un clam.

Hem d’assegurar, al carrer, que no hi hagi marge per l’escapisme del que com electes i governants son els responsables de orientar i encapçalar les solucions demandades pel poble. Rebutjo les especulacions interessades i no faig cas a uns i altres que volen posar dubtes. Ni als que s’omplen la boca de legalitat, ni als que parlen de resistència abans d’hora. Unitat i fermesa en cada moment.


La mobilització de la gent no acaba el 11 del 9, ha de continuar fins al 9 de l’11, per assegurar que totes les institucions estaran a l’alçada. El parlament promulgant la llei de consultes; Els ajuntaments refermant-la amb plens extraordinaris i concentrant-se a la plaça Sant Jaume amb l’acord en ma; i el president convocant la consulta.

La resistència, si s’escau, ha de ser de masses, de majories i ací els electes haurem de donar exemple, sense fer-nos por les conseqüències, el camí, a partir del 9 de l’11, pot ser serà difícil, però que sàpiguen aquells que s’oposen a la democràcia o aquells que s’ho miren, com si no anés amb ells, que no defallirem fins aconseguir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada